miercuri, 21 iulie 2010

Surpriza lui tati....

Azi familia mea implineste 3 anisori de existenta, e ca un bebelus ceva mai mare care sper sa devina adult in toata regula, si daca se poate, chiar batran la pensie. Deoarece e prima aniversare in 3 a acestuieveniment, am zis ca o sa incerc sa fiu cat mai "invizibila" pe tot parcursul zilei. Am stat cuminte si nu am facut rabat de la mancare si mai ales de la somnic. Tati a pregatit o surpriza pentru mami si a anuntat-o ca mergem in parcul Herastrau sa ne plimbam cu bicicleta, impreuna cu nasii mei.

Eram atat de incantata...., dar ce sa vezi, surpriza ! Tati ne-a pacalit pe toti si am ajuns la ceainaria "Green Tea" - http://greentea.ro

Eu nu puteam sa fi decat fericita ca beau un ceai cald - ceai spectacol (o floare care se deschide in timp ce se prepara ceaiul).Pentru o siesta bine meritata, am inceput sa-l santajez sentimental pe tati, care a cedat relativ repede si m-a luat in brate sa ma racoresc putin....In final, toata lumea a fost fericita. Eu ca am iesit la plimbare si am baut un ceai foaarte bun, ai mei si nasii, fiindca au sarbatorit 3 ani de casatorie....PS. Am uitat sa ma laud.... deja pot sa-mi tin singura capul....pe umeri.

4 comentarii:

cineva spunea...

bre...nu te mai radea de puiutzul vostru ca se ridica sangele neamului nostru in capul mieu si sa vezi scandal!La multi ani dragilor...sa fiti fericiti impreuna cat o vrea Dumnezeu!

Doina spunea...

mai da' ce frumosi sunteti, sa nu va fie de deochi!!!!!!!!!La multi ani sanatosi!!!!!!!!!Azi in special mamei :P

Anonim spunea...

A mamei sau a tatei?

Anonim spunea...

Dungha = anonim